Skip to content

Stage Information Management & ICT Policy bij Innovatief SaaS-bedrijf

Hybrid
 • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Tech

Job description

Om in aanmerking te komen voor deze positie, dien je je sollicitatie via onze website in te dienen en een video toe te voegen waarin je jezelf introduceert en je motivatie voor de rol deelt.


Vanuit onze oorsprong in Nederland is Speakap uitgegroeid tot een van de meest succesvolle mobiele SaaS-oplossingen ter wereld voor organisaties met frontline medewerkers. We hebben meer dan 600 bedrijven geholpen om de manier waarop zij verbinding maken, ontwikkelen en communiceren met hun personeelsbestand te veranderen, en dit is nog maar het begin!

We zijn nu op zoek naar een zeer gemotiveerde student voor een stage als Information Management & ICT Policy Intern, gevestigd in Nederland. Als je een passie hebt voor technologie, een scherp oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden, dan zoeken we jou!


Wat ga je doen?

Als Information Management & ICT Policy Intern word je een expert in het evalueren en documenteren van bugs, en werk je samen met ons technische ondersteunings- en softwareontwikkelingsteam om ze op te lossen. Je bent ook verantwoordelijk voor het bijdragen aan het onderhoud en de uitbreiding van ons kenniscentrum, waar gebruikers zelf antwoorden kunnen vinden. Dit is een fantastische kans voor iedereen die een carrière ambieert in technische ondersteuning, technisch schrijven of softwareontwikkeling, met potentieel om uit te groeien tot een voltijdse positie na succesvolle afronding van de stage.

Samen met onze klantensupport, ontwikkelings- en productteams word je een expert in het onderzoeken van productbugs en een zelfverzekerde technische schrijver. We kijken ook naar jou voor suggesties om huidige processen te verbeteren, waarbij je erop kunt vertrouwen dat jouw input serieus wordt genomen en gewaardeerd.

 • Monitoren van binnenkomende klantensupport tickets voor problemen met bugs.
 • Schrijven van duidelijke en effectieve bugrapporten.
 • Samenwerken met ons technische ondersteunings- en softwareontwikkelingsteam om bugs op te lossen.
 • Maandelijks rapporteren over trends in bugs die door klanten worden gemeld.
 • Aanbevelingen doen over focusgebieden voor product- en procesverbetering op basis van trends in bugs die door klanten worden gemeld.
 • Schrijven en bijwerken van materiaal in onze kennisbank

Job requirements


Wat verwachten we van jou?

 • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Engels.
 • Minimaal B2-niveau in het Nederlands.
 • Zeer sterke aandacht voor detail.
 • Niet bang zijn om vragen te stellen.
 • Proactieve teamspeler die goed georganiseerd is, een positieve houding toont en deadlines haalt.
 • Technische vaardigheden in computerbasics en plezier hebben in het oplossen van technische problemen.
 • Toewijding om klantgegevens met integriteit en zorg te behandelen.
 • Beschikbaarheid voor een minimale stageperiode van 3 maanden.
 • Bonuspunten als je bekend bent met Zendesk en/of JIRA

Dit zijn de opleidingen in Nederland die relevant zijn voor deze stage: Informatica, Software Engineering, ICT-beheer, Bedrijfsinformatica, Technische Informatica, Business IT & Management, Information and Communication Technology (ICT), IT & Software Development, Technische Communicatie, Bedrijfskundige Informatica, Technische Bedrijfskunde, ICT Service Management, Information Management, Digital Business & Innovation, Computer Science, Cyber Security & Cloud, Data Science, Communicatie en Multimedia Design, Systeembeheer, User Experience Design.


Deze opleidingen bieden een stevige basis voor een stage als Information Management & ICT Policy Intern, waarin je je technische en communicatieve vaardigheden kunt toepassen en verder ontwikkelen in een innovatieve werkomgeving.


Wat kun je van ons verwachten?


💰 Een stagevergoeding van 500,- euro per maand op basis van 40 uur per week; of 400,- euro per maand op basis van 32 uur per week
🚉 Volledige vergoeding van reiskosten
2️⃣ Een flexibele werkomgeving met gemiddeld twee dagen per week op kantoor
🌅 Een geweldig kantoor in IJburg, Amsterdam, met adembenemend uitzicht
🤩 Plezier: pooltafel, karaoke, tafelvoetbal, bordspellen, DJ-booth, pingpong, boeken, drankjes en videospellen op kantoor
🔝 Ondersteuning van je collega's en bedrijfsleiders, waarbij meer dan 97% van de werknemers aangeeft dat ze vertrouwd en gerespecteerd worden door zowel hun directe manager als hun collega's
🗽 Veel vrijheid en flexibiliteit met de mogelijkheid om vanuit huis te werken
🎉 Bedrijfsevenementen (die je kunt helpen organiseren)
🌎 Een internationale omgeving met collega's uit 30 verschillende nationaliteiten
💻 Een persoonlijke MacBook en Apple accessoires
🍝😋 Gratis lunch en voldoende snacks op kantoor
🤝 Een innovatieve cultuur die een test-en-leer mentaliteit ondersteunt
🏝😎 26 vakantiedagen per jaar (naar rato berekend)


Ideale startdatum: Zo spoedig mogelijk.

Geïnteresseerd? Klik nu op de sollicitatieknop! 😃


Speakap is een werkgever die gelijke kansen biedt. Gekwalificeerde sollicitanten worden behandeld zonder onderscheid te maken op basis van ras, religie, kleur, burgerlijke staat, medische conditie, zwangerschap, nationaliteit, burgerschap, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, veteranenstatus, leeftijd of handicap. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving voor alle werknemers.

or

With over 100 employees we change how frontline and office workforces work together. We have high expectations, not only of our platform and it’s integrations, but also of the people we work with. We love working smart and having fun while building software people actually want to work with and helping our customers in making work and collaboration easier. This is what we did before at companies like Zalando, Atlassian and Heineken. No matter where you’re from, we hope you’ll bring and share your expertise and dedication. Together we’re Speakap.