Skip to content

Internal Communications Consultant

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamCommercial

Job description

Wat ga je doen:

Speakap wordt gebruikt in verschillende continenten over de hele wereld. We hebben een Interne Communicatie Consultant nodig om frisse, nieuwe ideeën voor inhoud te genereren en te implementeren in lijn met de interne communicatiestrategie die relevant is voor onze klanten, om te beginnen met het bouwen van een advies rond interne communicatie, en om te experimenteren met professionele diensten voor onze klanten zoals Workshops en Toolkits. We geven je ook de kans om het CSM-team te informeren met betrekking tot communicatiestrategie en de uitvoering ervan.

Verder verwachten we dat je training geeft aan nieuwe en bestaande klanten om het Speakap-platform te gebruiken, samen te werken met klanten om hun huidige en toekomstige zakelijke doelen te begrijpen en feedback van klanten te vertalen naar productvereisten.


Met wie ga je samenwerken?

Je werkt nauw samen met ons Customer Success Team terwijl je je focust op strategische interne communicatie. Je team ondersteunt en motiveert elkaar, begrijpt dat duidelijke communicatie cruciaal is en streeft ernaar om samen doelen te bereiken, zonder de doelstellingen van het bedrijf uit het oog te verliezen


Job requirements

Wat breng je op tafel

Met minimaal 3 jaar ervaring in interne communicatieprogramma's in een veranderende omgeving, ben je een inhoudelijk expert op het gebied van medewerkersbetrokkenheid en interne communicatie. Je hebt een diep begrip van communicatiestrategie, strategische ontwikkeling en projectplanning met uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Verder kun je op elk niveau binnen een organisatie (van directieniveau tot dagelijks operationeel niveau) adviseren. Je bent een proactief persoon met een servicegerichte instelling en een zelfstartende, teamspelergeest.


Verder heb je :

- Bachelor of Sciences Degree

- Ervaring in verandermanagement

- Vermogen om complexe problemen en ideeën te destilleren in eenvoudige, eerlijke en overtuigende communicatie; taal afstemmen op de behoeften van de werknemer

- Ervaring in het adviseren en leveren van creatieve communicatieoplossingen aan senior stakeholders en executive leaders;

- Teamspelergeest en liefde om je kennis te delen

- Mogelijkheid om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en praktijken op het gebied van medewerkersbetrokkenheid en interne communicatie

- Hoge presentatievaardigheden

- Mogelijkheid om uw dag te prioriteren

- Vloeiend in het Nederlands


Wij bieden:

- Competitief salaris

- Hybride werkbeleid, je werkt op onze sociale hub (het kantoor), je thuiskantoor of in het buitenland (max 120 dagen per jaar)

- de nieuwste MacBook

- Ervaren, kundige en vriendelijke collega's

- Een internationale, prettige en open werkomgeving

- Regelmatige drankjes, kwaliteitslunches, een tafelvoetbaltafel

- Volop ruimte voor je eigen ideeën

- Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling bij onze Speakap Academy (bedrijfsopleidingsdagen & persoonlijk ontwikkelbudget)

- Een Headspace for Work-account

or

With over 100 employees we change how frontline and office workforces work together. We have high expectations, not only of our platform and it’s integrations, but also of the people we work with. We love working smart and having fun while building software people actually want to work with and helping our customers in making work and collaboration easier. This is what we did before at companies like Zalando, Atlassian and Heineken. No matter where you’re from, we hope you’ll bring and share your expertise and dedication. Together we’re Speakap.